SNG карти за отстъпка при плащане в брой

Уважаеми притежатели на карти ВИП Кард,


С картата ВИП Кард не само получавате отстъпка винаги, когато зареждате в бензиностанции SNG, но и можете да участвате в редица промоции, томболи и игри, организирани периодично в нашата верига.


Вашата карта за ползване на отстъпка при плащане в брой важи за неограничено количество заредено гориво. С нея ползвате отстъпка в размер на минимум 5 стотинки на литър бензин или дизел и минимум 2 стотинки на всеки зареден литър газ пропан-бутан.


Какво трябва да знаете за Вашата карта:

  • Картите ВИП Кард са валидни само при плащане в брой.
  • Когато зареждате, предоставете картата си ВИП Кард на касиера на обекта, преди да платите зареденото гориво.
  • Картите ВИП Кард не са поименни, могат да бъдат преотстъпвани за ползване на други лица, но имат уникален номер, който фигурира в базата данни за всички извършени с картата транзакции и който съответства на името и данните на лицето, получило картата от "Синергон Петролеум”. Отговорност за правомерната употреба на картата носи това лице, независимо дали ползва картата лично или я е преотстъпило.
  • В случай на повреда, загубване и пр. на карта ВИП Кард, посетете най-близкия обект на "Синергон Петролеум” или се обърнете към Централния офис на "Синергон Петролеум” на тел. 02/ 81 45 400.